Chapter; 6th

Sziasztok Drágáim! Megírtam a hatodik részt. Remélem tetszeni fog, és komiztok is hozzá. Ó, és új fejlécem lett. Nektek tetszik? Egyébként nagyon köszönöm a feliratkozókat és a múlt éjszaka a blogom túllépte az 1700-as megtekintést. El sem hiszitek, hogy mennyire örülök ennek, hiszen csak nem régen kezdtem el a történetet. Imádlak titeket! Ez az első olyan rész, amiben Harry szemszögéből van leírva minden. Remélem tetszeni fog. Jó olvasást!
U.I.: Nem igazán volt időm írni, ezért... szóval gyorsan írtam és átolvasni sem volt időm.

   Harry Styles:
Mosolyogva léptem be a nagy házba. Lehetetlennek tartottam, hogy Gwen igent mond nekem, de boldog voltam, amiért nem hagyott az utcán.
Levettem a kabátomat, majd a fogasra akasztottam, a cipőmet a sarokba hajítottam. Körülnéztem a nappaliban és a konyhában. Sehol senki. Felmásztam a lépcsőn, majd Gwen szobája felé igyekeztem. Halk zene szűrődött ki az ajtón keresztül. Elmosolyodtam, majd kopogás nélkül benyitottam. Gwen az ágyon szétterülve pihent. Odaléptem mellé és egy cuppanós puszit nyomtam az arcára. Cselekedetem váratlanul érte őt. Hirtelen felugrott és sikítani kezdett. Szórakozottan néztem, ahogy apró kezeivel próbálja letörölni a nyálam, ami az arcára ragadt.
- Gusztustalan vagy! - mondta undorodva. Nevetve ültem le az ágyra. Gwen kétségbeesett tekintettel nézett rám. Egyik lábáról a másikra billegett. Tekintetét a szőnyegre szegezte.
- Minden rendben? - kérdeztem. Hangom kissé rekedtes volt. Gwen az ujjaival babrált, majd rám nézett. Egyenesen a szemembe.
- Menj el, kérlek - suttogta alig hallhatóan. Döbbenten néztem rá, mire egy lépést hátrált. Mintha félne valamitől. Vagyis inkább valakitől. Tőlem.
Résnyire összehúztam a szemem, majd lassan felkeltem az ágyról, és odasétáltam Gwen-hez. Megfogtam mind a két kézét és közel húztam magamhoz. Gyönyörű kék szemeit óvatosan végigvezette rajtam, majd alsó ajkába harapott.
- Mi a baj? - simítottam végig a karján. Érintésemre összerezzent és szorosan lehunyta szemeit.
- Menj el - emelte feljebb a hangját. Arcvonásai megkeményedtek.
- Addig nem, míg el nem mondod - mondtam halkan.Gwen szeméből egy könnycsepp gördült ki.
- Tűnj már el! - ordított rám, majd tenyere az arcomon landolt. Az erőteljes mozdulattól elfordítottam a fejem. Idegesen megragadtam Gwen kezét és az ágyhoz löktem. Hangosan felsikított, ahogy közeledni próbáltam hozzá.
- Fogd be - mondtam élesen, mire elhallgatott. Lemászott az ágyról és rohanni kezdett, én meg utána. Már szinte az egész házat körberohantuk, mire el tudtam kapni a derekánál fogva.
- Engedj - fészkelődött, mire jobban szorítani kezdtem magamhoz.
- Mi bajod van? - fordítottam magammal szembe. Kétségbeesett tekintettel nézett rám.
- Szerinted? - lökte meg a mellkasomat. Kérdőn nézetem rá, mire kínosan felnevetett. - A megismerkedésünkkor elfelejtettél megemlíteni pár dolgot!
- Például? - kérdeztem összehúzott szemöldökkel.
- Például azt, hogy autókat rongálsz, drogokat árulsz és, hogy megöltél valakit! - az utolsó szavakat ordította én meg teljesen lefagytam.
- Ezt ki mondta? - szorítottam össze a fogaimat. Nem néztem Gwen-re. Nem lettem volna képes rá.
- Egy zsaru, aki délelőtt járt erre - magyaráztam. Pupillám kitágult. Meredten bámultam magam elé.
- Hill... - suttogtam. Ezt nem hiszem el!
- Így hívták. Mark Hill, azt hiszem - bólogatott Gwen, mire idegesen rápillantottam.
- Oké. Semmi gáz - nyugtattam magam, de lássuk be nem igazán ment. -El kell tűnnünk innen. Most!
- Mi? Hah. Még csak azt kéne! Ha azt hiszed, hogy bárhova is veled megyek, akkor nagyon tévedsz! - tekintete eszelős volt. Gúnyos mosoly jelent meg ajkán.
- Mielőtt még börtönbe juttatnál, megmagyarázhatom? - halványan elmosolyodtam.
- Oké. Magyarázd meg. Kíváncsian várom - szemeit résnyire összehúzta, karjait pedig összefonta maga előtt.

5 megjegyzés:

  1. istenem de imádoom!!!nagyon sies a kövivel mert elájulook!!:D

    VálaszTörlés
  2. Én most találtam rá a blogodra.. és az a véleményem, hogy ESZMÉLETLEN JÓ! Fucking tehetséges vagy... siess a kövivel :) xoxo
    (~Szandi)

    VálaszTörlés
  3. Szia !
    Most azt vonom le az egészből, hogy vicces volt. Vagy csak én gondolom így ? Szerintem csak én gondolom ezt. Nem tudom de tetszett, kicsit rövid lett mert hát az elején írtad, hogy nem volt időd. Kibaszott jó rész lett ! És mégis miért gyilkolt ? Mi oka volt rá ? Várom a magyarázatát. Csak azért gondolom viccesnek mert nem képzeltem magam Gwen helyzetébe.
    Dorcsi ♥

    VálaszTörlés