Chapter; 14th

Drágaságaim!
Elsőnek is: Boldog szülinapot Harry! Húsz éves lett az én drágám. :') A részről csak annyit, hogy siettem vele. Ha van benne valami hiba, vagy értelmetlen, akkor szóljatok és javítom! Ennyi lenne. Jó olvasását! :) Következő rész szombaton lesz! :)

  Harry Styles:
Karácsony. Nekem ez az ünnep soha nem jelentett semmit. Mindenki boldog, hogy a családjával töltheti az ünnepeket, de nekem ez kimaradt. Talán idén ez máshogy lesz. Már egy kisebb fát is beszereztem. Jó, azt Louis szerezte, de segítettem elhozni. Ó, tényleg. A srácok már megérkeztek. Egész jól elvagyunk. Az időnk nagy részét együtt töltjük. Megpróbáljuk behozni az elmúlt három év lemaradásait. Régen láttuk már egymást. Szinte már hiányoztak. Szinte.
- Nem akarok kíváncsiskodni, de akkor most mi van a szomszéd lánnyal? - kérdezte Liam vidáman. Barna szemeit óvatosan végigvezette rajtam.
- Gwen-nel? Fogalmam sincs. Már vagy másfél hete nem is láttam. Az anyja eltiltott tőle - húztam el a számat kínosan. Leültem a konyha asztalhoz, Liam követte a példámat.
- Mit csináltatok? - röhögött erőtlenül. Mindig mosolyogva gondolok vissza a Gwen-nel töltött időkre. Főleg az intimebb részekre.
Nagyjából elmeséltem neki, hogy most mi is a helyzet. Konkrétan annyira nem is sok. Nem történt semmi. Csókolóztunk és ennyi, na meg egyszer együtt aludtunk, de akkor sem történt semmi.
- Bejön neked? - halványan elmosolyodott, miközben egész végig a szemembe nézett. Egy másodpercig sem gondolkoztam a kérdésen. Hevesen bólogatni kezdtem, mire Liam még jobban mosolyogni kezdett.
- Ő egészen más. Különleges lány - mondtam, közben alsó ajkamba haraptam.
- Olyan, mint te. Szerintem összeilletek, és, ha nem cseszed el, akkor akár össze is jöhettek. Csak békülj ki az anyjával - mondta nevetve. Visszamentünk a nappaliba, ahol a többiek tv-t néztek, közben hangosan röhögtek.
-Gwen-ről ne szólj egy szót se - súgtam neki oda, mire bólintott. Lehuppantam Louis mellé a kanapéra és hallgattam az idióta történeteket.

Rájöttem, hogy utálok vásárolni. Főleg egyedül és karácsonyra. Egyik kezemben a telefonom volt. Niall irányított, hogy mit hol találok. Másik kezemben a bevásárlólistát szorongattam. A bevásárló kocsit pedig lábbal rugdostam.
- Mi a fenének kell nekünk három üveg paradicsomlé? - kérdeztem fintorogva. El se tudom képzelni, hogy mit akarnak vele csinálni.
- Nem tudom. Louis írta fel - ismerte be. Így már mindent értek. Visszapakoltam a paradicsomleveket a polcra, majd tovább rugdostam a kosarat. - A többit el tudod intézni? Dolgom van.
- Persze - sóhajtottam, majd leraktam a telefonom. - Sonka - olvastam fel halkan a kis papírfecniről. Merre lehet a sonka? Kicsit körülnéztem a boltban. Tekintetem megállapodott egy barna hajú lányon. Magabiztosan lépkedtem oda hozzá.
- Szia. Nem tudod, hogy merre találom a sonkát? - mosolyogtam rá, amit valószínűleg nem látott, mert háttal állt nekem. Körülbelül fél perce állhattam mögötte a válaszát várva, amit nem kaptam meg. Kezemet a vállára tettem, mire felugrott.
- Normális vagy? - kapott a szívéhez. Ledöbbentem, majd elmosolyodtam a látványon. Gyönyörű volt. - Mit keresel itt? - szedte ki a fülhallgatót a füléből. Aha, szóval ezért nem hallott.
- Sonkát, te? - nevettem fel, majd egyik karomat a dereka köré fontam, és magamhoz öleltem. Kuncogva karolta át a nyakam.
- Anyuval jöttem, szóval jobb, ha eltűnsz - magyarázta kedvetlenül. Örültem, hogy Gwen-nel futottam össze. Egyrészt azért, mert régen láttam és már kezdett hiányozni.
- Ú, akkor jobb, ha elengedlek - húztam el a számat.
- Ne. Olyan jó így - nyögte a fülembe. Halványan elmosolyodtam, majd fejemmel elhúzódtam tőle. Nagy, kék szemeivel érdeklődve fürkészett. Apró puszikat nyomtam az ajkaira.
- Hagyd abba - kérte halkan. Fejét elfordította. Kezemet arcára csúsztattam és magam felé fordítottam. Szívem hevesebben kezdett verni, ahogy megláttam Gwen szemében egy könnycseppet.
- Mi a baj? - kérdeztem higgadtan. Nem válaszolt, csak megrázta a fejét. Hüvelykujjammal megtöröltem a szemét.
- Nem akarok tovább szenvedni miattad - suttogta alig halhatóan. Felhúztam a szemöldökömet. Értetlenül néztem rá.
- Mi van? - nevettem fel kínosan.
- Menj el, Harry - alsó ajkaiba harapott, majd egy puszit nyomott az arcomra. Egy tapodtat se mozdultam, ezért hátat fordított nekem és egyszerűen elsétált. Mi a fasz van? Gwen totálisan megváltozott. Olyan, mintha nem is Ő lenne.
Idegesen belerúgtam a bevásárlókocsiba. Nem értem, hogy mi baja van. Szenved miattam?

- Itt a rohadt sonkátok - dobtam le az asztalra a többi dologgal együtt. Négy érdeklődő szempár szegeződött rám. Sértődötten felszaladtam a szobámba, és magamra zártam az ajtót. - A kurva életbe - suttogtam, majd arcomat a párnába fúrtam. Pár percig még így maradtam, azután hallottam, ahogy valaki az ajtómon dübörög.
- Mi van? - ordítottam ki, azután felkeltem az ágyból és az ajtóhoz léptem.
- Engedj be - hallottam meg egy mély hangot. Biztos vagyok benne, hogy Zayn az. Engedelmeskedtem neki, és kinyitottam az ajtót. Zayn-nel mindig is másabb volt a kapcsolatom, mint a többiekkel. Neki bármit elmondhatok, és egy fordítva is igaz. Mindig meghallgat, tanácsokat ad, átsegít minden nehéz helyzeten.
- Mi történt? - huppant le az ágyamra, én meg mellé. Hátamra fordultam. Idegesen túrtam bele a hajamba.
- Gwen - böktem ki az egyetlen szót, amit tudtam. Zayn furcsán nézett rám, aztán beavattam mindenbe, amihez a kék szemű lány kapcsolódik.
- Ó. A szomszéd csaj? - húzogatta a szemöldökét. - Asszem' egyszer láttam őt. Jó segge van - mosolygott, mire fejbe vágtam.
- Az a segg az én tulajdonom! - figyelmeztettem, mire röhögni kezdett. - És most utál - szomorodtam el. Zayn megértően hátba veregetett. - De tudod mi a legjobb? Az, hogy fogalmam sincs, hogy mit csináltam. Nem értem, hogy mi baja van velem - panaszoltam.
- Nyugi. Minden rendbe lesz. Talán csak gondolkodni akar - rántotta meg a vállát.
Lehet, de remélem, hogy Gwen hamar megbocsájt. Várj! Miért bocsájtana meg?  Most komolyan; mit csináltam?

6 megjegyzés:

  1. aaaaa*--* itt kell abbahagyni?!mint már mondtam fantasztikus a blogod!:) próbáltam kritikát találni de egyszerűen nincs ;)imádom ahogy írsz!!nagyon várom a kövit<3
    ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes befejezés, vagy mi. :'D Nagyon szépen köszönöm, de szerintem nem igaz. ><" Sietek vele. :)
      Puszi, Crystal. :)

      Törlés
  2. áááááhhww hallod..megkönnyeztem..eskü..nagyon széép rész lett!!!Harry amikor mondja "az a segg az én tulajdonom"..azon behaltaam..xdnagyon várom a kövi réészt!!:);)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Höh. Nem akartam, hogy könnyezz rajta. ._. Egyébként nagyon köszönöm! :) Szombaton felteszem. :)
      Puszi, Crystal :)

      Törlés
  3. Szia !
    Oh...xĐ Sajnálom amiért jó sokáig nem jelentkeztem de ez fantasztikus volt ! Az előző részeidhez nem tudtam mit írni mert nem jutott semmi eszembe ! :P De remélem nem haragszol !? Igaz ? :3 Nah mindegy is... Oh Istenem ! Nem sírtam de röhögtem mint egy retardált nem tom' én mi.. !!! Most lemaradtam... Van egy selytésem, hogy miért nem akarja Gwen Harry-t látni de ezt nem osztom meg majd úgyis kiderül... xĐ Várom már nagyon !! Siess !
    Dorcsi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Dehogy haragszom, bár bevallom; kezdtél hiányozni. :D Ó te, ne bízd el magad, mert nem biztos, hogy úgy lesz. :D Sőt. Tuti, hogy nem :'D Sietek, amilyen gyorsan csak tudok. :D
      Puszi, Craystal ♥

      Törlés