Chapter; 25th

Drága Olvasóim!
Elsőnek is szeretnék bocsánatot kérni, amiért csak most hoztam az új részt, de nem sok időm volt. Ezen a héten folyamatosan tanultam és a kórházat jártam. Eléggé el vagyok maradva a tanulással, most pedig próbálok minél előbb felzárkózni. A jövő hetem is hasonló lesz, erért előre szólók, hogy nem leszek valami aktív. Sajnálom, de máshogy nem igazán tudom megoldani. Remélem nem bánjátok. Jó olvasást és kérlek kommenteljetek! :)xx

Harry Styles:
Az út nagy része borzalmasan lassan és unalmasan telt. Gwen végig a kezemet fogta, én meg időközben mellé keveredtem a hátsó ülésen. Hill egyfolytában morgolódott elöl, de mi nem foglalkoztunk vele. Izgatott voltam amiatt, hogy ennyi év után újra látom az apámat. Valahol mélyen reménykedtem, hogy ez a találkozás soha ne történjen meg, de, ha ez kell ahhoz, hogy végre a sitten kössön ki, akkor együttműködök Hillel mindenben.
Gwen óvatosan megszorította a kezem. Biztosan feltűnt neki, hogy nem vagyok itt százszázalékosan, de egyszerűen nem tudok figyelni.
- Minden rendben? - mélykék szemeivel aggodalmasan méregetett. Bólintottam egyet, mire kissé elmosolyodik. Fáradtan rádöl a mellkasomra, miközben az arcát simogatom. Teste libebőrös lesz, ahogy ajkaimat a kulccsontjára tapasztom. Halkan sóhajt egyet, majd eltol magátol. Kuncogva hajolok vissza a helyemre.
- Harry - Hill hangja megzavarja a gyerekes játszadozásunkat. Unottan nézem a kopasz fejét arra várva, hogy megszólaljon. - Megérkeztünk.

Ha lehetne, akkor most visszaforgatnám az időt, úgy öt évvel ezelőttre, és szétruggnám az apám seggét. Ha ezt akkor megtettem volna, akkor nem kéne itt lennem, de akkoriban túlságosan féltem tőle. Mára már rájöttem, hogy nem kell tartanom attól a seggfejtől.
Remegő végtagokkal álldogáltam az ajtó előtt. Gwen mindvégig itt állt mellettem és a kezemet szorította.
- Minden rendben lesz - súgta a fülembe, majd egy nyálas puszit nyomott az állam alá.
- Na bemegyünk? - Hill hirtelen bukkant fel mellettünk. Még csak most vettem észre, hogy milyen alacsony. Körülbelül egy fejjel vagyon magasabb nála. Halványan elmosolyodtam, majd bólintottam. Hill utánozta a mozdulatomat, majd lenyomta a kilincset és berontott az ajtón. Gyorsan megfordultam, hogy szenben állhassak Gwennel.
- Nagyon kérlek, hogy maradj kint. Nem akarom, hogy bajba kerülj, érted? Csak maradj kint és, ha azt érzed, hogy baj van, akkor hívd a rendörséget, de semmi esetre se gyere be! - hadarom neki gyorsan. Pislog párat és aprót bólint. Gyors csókot nyomtam a szájára, majd Hill után mentem. Éppen kommandósat játszott és körbemászkálta a házat a falak mentén. Rühögve figyeltem, ahogy próbál vérbeli zsarunak tűnni. Bár én az idióta jelzőt akasztanám rá.
- Mi a szat csinálsz? - kérdeztem még mindeg nevetve, mire leintett és mutatóujját a szája elé tette, ezzel jelezve, hogy maradjak csöndben. Nem hinném, hogy itthon lenne, az akit éppen keresünk. Lefogadom, hogy most is egy kocsmában issza magát seggrészegre. - Komolyan, ezzel mit akarsz elérni? - kérdeztem meg ugyan olyan hangerővel, mint az előbb.
- Fogd már be - suttogott. Vihogva bólogattam, majd kicsit körbenéztem a házban.
- Szerintem nincs is itthon - állapítottam meg, mire Mark karon ütött. Sziszegve tapgattam az a helyet, ahol megcsapott. - Elment az eszed?
- Komolyan fogd be, mert ha nem esküszöm kiheréllek! - morogta keményen.
- Megrémiszt a kopasz fejed - hajoltam el tőle mosolyogva.
- Kuss! - ordított rám, mire újre elrögögtem magam. Megráztam a fejem, és a nappali felé indultam. A lábam megállt a küszöb előtt. Nem tudtam tovább menni. A figyelmemet valami más rágadta meg. Egy sikoly. Egy női sikoly. A szívem csak akkor kezdett el hevesebben dobogni, amikor felismertem a hangot. Ez Gwen!

8 megjegyzés:

  1. Szia! nagyon jóó lett*--* de itt hogy hagyhattad abba??:o kérlek siess a kövivel<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen a kedves szavakat. Elnézést, de így talán egy kicsit izgalmasabb lesz. :') Megpróbálok sietni. :D
      Crytsal. :))

      Törlés
  2. wohhhááá ááááá Gween ááá neee ááááá miii??:D gyorsan kövit..remélem csak bogarat látott:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Bogarat? :'DD Majd kiderül, hogy mi az. Sietek. :)
      Crystal

      Törlés
  3. Szia! Most olvastam végig a blogot és úristen!!!! nagyon jól írsz, ne hagyd abba! siess a kövivel! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ez nagyon aranyos! Köszönöm szépen. :') Ma hozom, ha minden jó lesz. :)
      Crystal

      Törlés
  4. Szia! Csak egy ket eszrevetel; neha jelen idoben irsz aztan meg multban, es ki az a Mark?? :D
    Kicsit gaaz. Fe amugy joo a blogod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ez főként azért van, mert gyorsan írok, és nem mindog olvasom át.
      Mark az Hill nyomozó, de szerintem ezt már írtam, nem? Amikor bemutatkozott (még az elején) biztosan leírtam.
      A továbbiakban megpróbálok figyelni, hogy érthető legyen és ne ugráljak a mult és a jelen között. (Mi a gáz? ._.)
      Crystal xx

      Törlés