Chapter; 18th

Drága Olvasóim!
Szerdára ígértem az új részt, de nem lettem készen vele, így csak most tudtam hozni. Nem lett valami hosszú... És ez az első olyan rész, amiben szexuális tartalom is van! Csak úgy megjegyezném; utálok ilyeneket írni, szóval nem is lett valami jó. Tudom, hogy sokan nem ilyenre számítottatok, sajnálom! A következő rész fogalmam sincs, hogy mikor jön, de ne lepődjetek meg rajta, ha csak egy hét múlva! Ezenkívül remélem lesz olyan, akinek tetszeni fog ez a rész, és komiztok is hozzá. Jó olvasást drágáim!
Puszi, Crystal :)xx

Gwendolyn O'Brien:

Szemem csukva maradt, ahogy Harry szája az ajkamról a nyakamra tévedt. Lágyan szívni kezdte a vékony bőrt, majd a fülemhez hajolt. Édes hangon suttogni kezdett.
- Elképesztően gyönyörű vagy. Akarlak téged Gwen - szavai hallatán még jobban felizgultam. Kezei fenekemre csusszantak, erősen megmarkolt. Kezemmel mellkasát simogattam. Fölé hajoltam és megcsókoltam. Levette rólam a pizsama felsőmet, és a rövidnadrágomat is. Kezem végigsiklott felsőtestén. Alhasát simogattam, majd még lejeb nyúltam. Bokszerén keresztül simogattam őt. Azelőtt még soha nem csináltam ilyet, ezért elég bizonytalan voltam. Harry halkan sóhajtozott alattam. Csípőmbe kapaszkodott, ahogy egyre gyorsabban mozgattam a kezem.
- Állj meg - nyögte halkan. Azonnal abbahagytam előbbi tevékenykedésemet. Elrontottam... még erre sem vagyok jó. - Nyugi. Baromi jó voltál, de most te jössz - szeme élénk zölden csillogott. Maga alá fordított. Hasamat puszilgatta, majd áttért a belső combomra. Szám teljesen kiszáradt. Dús hajába túrtam. Felsikítottam, ahogy megpuszilt ott is. Levette rólam a bugyimat, majd arcával újra ágyékomhoz közelített. Szívem a torkomba dobogott. A hangok eltompultak. Harry ajkait a csiklómnak nyomta. Újabb sikítás hagyta el a számat. Ritmusosan kezdett nyalni. Halkan nyögdécseltem.
- Harry! - lábujjaimat összeszorítottam. Éreztem valamit. Valamit, amit eddig még soha. Harry két ujja belém siklott, mire újra felsikítottam. Oldalról a nevemet hallottam, de nem tudtam figyelni. Elfoglalt valami más. Jobban mondva valaki. Harry.
- Istenem! - hangom gyenge volt és teljesen berekedtem.
Az érzés hirtelen abbamaradt. Nem éreztem semmit. Értetlenkedve körbepillantottam. Harry tekintetét összefűzte az enyémmel.Már a lábam között térdelt. Aggódó tekintettel fürkészett.
- Lehet, hogy ez fájni fog - figyelmeztetett. Csípőjét lassan előre tolta. Alhasamban feszítő érzés árasztott el belülről. Lábaimat dereka köré fontam. Harry mélyeket sóhajtott. Bennem volt. Teljesen. Ajkamat összeszorítottam.
- Gwen... Baromi szűk vagy! - rázta a fejét. Karomat nyaka kőré fontam. Jobb alkarom a hátán lógott, bal kezemmel hajába túrtam.
- Te vagy túl nagy - szaladt ki a számon, amitől azonnal elpirultam. Harry csak vigyorgott rám.
- Akkor ezt most bóknak vettem - kacsintott, mire nevetni kezdtem. Odahajoltam hozzá, hogy megcsókoljam. Csípője lassan mozogni kezdett előre-hátra. Harry kezeit a fejem mellett támasztotta. Halkan felnyögtem. Szívverésem hevesebb lett Tekintetem elhomályosult.
- Fáj? - hajolt a fülemhez. Kezemet vállán pihentettem. Halványan megráztam a fejem. Nem fájt csak kellemetlen volt. Harry sokkal mélyebbeket lökött rajtam. Mind a ketten erősen ziháltunk. Csípője egyre gyorsabban mozgott. Hangosakat nyögtem, miközben az ajtó túloldaláról anyu kiabált hozzám. Nem tudtam, és nem is akartam most vele foglalkozni.
Görcsösen kapaszkodtam erőtől duzzadó vállába.
- Engedd el magad - suttogta lágy hangon. Beszéde megnyugtatott. Egyre nagyobbakat nyögtem. Harry a nyakamat csókolgatta.
- Harry - sikítottam fel. Alhasamban egyre erősebb lett a feszítő érzés. Ujjait csípőmbe mélyesztette. Öblös hangon nyögött.
- Mindjárt - fejét nyakamhoz hajtotta. Gyorsított egy kicsit. Éreztem, hogy már nagyon közel vagyok a gyönyörhöz.
Harry férfiassága rángatózni kezdett bennem. Nehezeket pislogtam. Éreztem, ahogy az óvszerbe élvez. Melegség árasztott el belülről. Könnyednek éreztem magam.
Harry véglegesen kihúzódott belőlem.
- Gwen nyisd ki azt a kibaszott ajtót! - anya hangja vízhangozott az egész házban. Mielőtt bármit is reagálhattam volna az ajtó kinyílt, majd ki is esett a helyéről. Hát... legalább nem tört ketté. - Mi a...?
Harry magunkra rántotta a takarót.
- Ti meg mi a jó istent műveltek itt? Mégis hogy képzelitek? - közelebb húzódtam Harry-hez. Kezeit védelmezően összekulcsolta előttem.
- Mi csak... - kezdtem, de Harry félbeszakított.
- Bioszt tanulunk - igen, megint ellőtte ezt a poént. Vicces volt. Nekem mindenképp. Anyunak már nem annyira. Feje vörössé vált. Mint egy paradicsom.
- Igazán? Öt percetek van felöltözni, azután Harry szépen hazamegy és soha nem fog visszajönni. Neked pedig szobafogság! - mondta keményen, majd felkapta a telefonomat és a laptopomat, majd elment. Harry-vel egymásra néztünk. Ez most mi is volt?
Felkaptuk magunkra a ruhánkat.
- Sajnálom, Gwen - szólt Harry. Megfordultam, hogy szembe állhassak vele.
- Ugyan mit? Harry ez nem... engem ez nem érdekel. A ma este csodás volt, kivéve anyámat. Ettől eltekintve élveztem - magyaráztam félmosollyal az arcomon. Megfogta a kezem, majd magához húzott.
- Tényleg jó volt? - furák ezek a hangulatváltozásai... Mosolyogva bólintottam, majd ajkait enyémre tapasztotta. - Mennem kéne. Majd... valahogy beszélünk. Biztos nem lesz semmigáz?
Biztosítottam róla, hogy minden rendben lesz, majd lekísértem a földszintre. Sehol senki. Hova tűntek a vendégek? Oké, igazság szerint nem érdekelnek... Elköszöntem Harry-től, majd kikerültem anyát és visszamentem a szobámba. Az ajtót próbáltam a helyére rakni, ami többnyire sikerült is. A mai nap után nincs kedvem senkivel se beszélni. Úgy tűnik, hogy Harry-vel minden rendben, anyuval már kevésbé. És én? Szentesete előtt egy nappal elbúcsúztattam a szüzességemet. Ah, hogy én mennyire imádom a karácsonyt!

4 megjegyzés:

  1. ennél már tényleeg nincsen jobb réész!!;)nagyon várom a kövi részt!!:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, köszönöm! Nagyon aranyos vagy. :) Próbálok sietni. :)
      Puszi, Crystal :)xx

      Törlés
  2. Szió drágám:)<3 mit is mondhatnék...?! imádtam.Harry annyire de annyira édes és nagyon cukik együtt :') egy ici picit elsietted ezt a részt de attól még fantasztikus *-*
    "szenteste előtt egy nappal elbúcsúztattam a szüzességemet...ezen behalok :'DD xD siess kérlek nagyon várom
    puszi: ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen. Próbáltam minél hamarabb új részt hozni, lehet, hogy emiatt tűnik elsietettnek. :) A következő részekben figyelek erre. :)
      Próbálok sietni. :)
      Puszi, Crystal :)xx

      Törlés